FÅ QUEEN-MAILS SOM STØTTER DIG I AT TRÆDE FREM I LYSET & TILTRÆKKE DET DU ØNSKER DIG (MAX 2 GANGE OM MÅNEDEN) ❤️

  • Instagram
  • Facebook

CVR.: 38855603

© 2019 by Astaa

HANDELSBETINGELSER

Alle produkter, workshops, sessioner og online produkter er skabt og bliver leveret af:

Connect People / Astaa Munkholm
CVR.: 38855603

Ved spørgsmål kontakt mig på:
mail@astaa.dk

Alle priser er i danske kroner med moms.

DU KAN BETALE MED:
Visa, Mastercard og Maestro

BETALINGSBETINGELSER VEDR. KØB AF ONLINE PRODUKTER:
Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb.
Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

ABONNEMENTSAFTALER
Når du indgår en abonnementsaftale med os, accepterer du samtidig at vi trækker det aftalte beløb på din konto automatisk hver den 1. i måneden - og at dette fortsætter indtil aftalen opsiges. Du modtager automatisk en pose ceremoniel kakao af 500g hver den 1. måneden - eller så tæt på som muligt. Aftalen kan frit opsiges når som helst.

BETALINGSBETINGELSER VEDR. KØB AF WORKSHOPS OG EVENTS:
Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af workshops & events.
De 14 dages fortrydelsesfrist løber fra den dag, hvor du køber workshoppen/eventet og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse. Du kan senest 48 timer før afholdelsen af ceremonien eller workshoppen bruge din fortrydelsesret. Du er velkommen til at sælge billetten til en anden, så længe du oplyser mig om, hvem der kommer i stedet for dig.

FORTRYDELSESRET VED KØB AF 1:1 SESSION:
Du kan selv afbestille din tid indtil 24 timer før sessionen.
Ved afbud indenfor 24 timer, er du velkommen til at give tiden/sælge tiden til en ven/familiemedlem. Du skal blot give mig besked. I så fald dette ikke kan lade sig gøre bliver du faktureret det fulde beløb.

FORTRYDELSESRET VED FYSISKE PRODUKTER:
Du har 14 dages fortrydelsesret, såfremt produktet er plomberet og ikke er taget i brug. Varen skal returneres i væsentligt samme stand som ved modtagelsen. De 14 dage gælder fra du har modtaget pakken. Du betaler selv fragten for returneringen, med mindre andet er aftalt.
Varer du ønsker at bytte eller returnere, bedes du sende en mail til mail@astaa.dk

FRAGT OG LEVERING AF FYSISKE PRODUKTER:
Vi sender varer ud samlet 1-2 gange om ugen. De vil blive pakket med kærlighed af mig og leveret til din nærmeste DAO forhandler.

HVIS DU ØNSKER AT GØRE BRUG AF DIN 14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ WORKSHOPS OG CEREMONIER:
Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af en tjenesteydelse hos Connect People v. Astaa Munkholm. Meddelelsen skal gives skriftligt på

mail@astaa.dk. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

EFTER KØB:
Efter udført køb af enten online produkter, workshops eller fysisk produkt modtager du en bekræftelse via din mail, med vedhæftet faktura på at købet er gennemført.

HVIS DER ER NOGET GALT MED TJENESTEYDELSEN
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen, kan vi kontaktes på mail@astaa.dk
Du bedes med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.
Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

ANDRE SPØRGSMÅL
I tilfælde af andre spørgsmål, bedes du venligst kontakte mig på mail@astaa.dk

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mig på mail@astaa.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail: kfst@kfst.dk https://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til- Forbrugerklagenaevnet

Disse handelsbetingelser er udarbejdet på baggrund af de gældende e-handelsregler (forbrugeraftaleloven) af 13. juni 2014.

PRIVAT POLITIK:
For at handle hos os og benytte vores onlineprodukter skal du oplyse dit navn og din email. Køber du fysiske produkter, skal du oplyse din adresse også. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig din købskvittering samt evt. mail i forbindelse med dit købte produkt - og for at du i det hele taget kan få adgang til dit onlineprodukt og det space, der ofte følger med omkring produktet. Har du købt en fysisk vare, bruger vi desuden dine oplysninger til at sende dine varer til dig.
Vi videregiver eller deler aldrig dine personlige oplysninger med andre.

Når du har købt et produkt hos os, gemmer systemet automatisk dit navn og din mail (og evt. din adresse, hvis du har købt et fysisk produkt). Det er nødvendigt for at du fortsat kan have adgang til det space, hvori dit onlineprodukt ligger, men samtidig er det et krav af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.