DER ER TRE MÅDER DU KAN FÅ OLIERNE HJEM TIL DIG

1) Til dig der ønsker at købe olierne uden rabat eller medlemskab

 

Denne mulighed er til dig der kun ønsker at købe enkelte olie og ikke har planer om at købe flere. Du ønsker ikke vejledning eller støtte fra mig.

 

2) Til dig der ønsker at spare 25 % & være medlem

 

Udover at få 25 % på alle produkter, optjener du også point og flere procenter som du kan bruge til dine køb af olier og produkter i fremtiden. Når du bliver medlem har du ingen forpligtelse og kan købe olier, når du ønsker det. Derudover har du mulighed for at få måneds olie gratis. Du er med i vores team og du kan derfor altid få hjælp og vejledning til hvilke olier der kan støtte dig og hvordan du bruger olierne.

3) Til dig der ønsker at være en del af mit doTERRA team

Du får 25 % rabat og optjener point ligesom almindelige kunder. Derudover har du mulighed for at dele produkterne med dit netværk og bygge en bæredygtig virksomhed sammen med mit team. Her er der en vis forpligtigelse overfor teamet samtidig med mange muligheder for vejledning og samarbejder. Kontakt mig på IG & så tager vi en session over telefonen.

Sådan bliver du medlem

Åben din personlige konto med doTERRA & få 25-55 %
på olierne og andre produkter

Kopi af Touch the moon (4).png

Enrollment kits

FamilyEssentials-1.png

Family Essentials kit: Støtter forældre på daglig basis til at kunne passe på deres familie. Her får de 10 af de mest populære olier fra doTERRA: Peppermint, Lemon, Maleuca, Frankincense, Lavender, Oregano, ZenGest, Air, DeepBlue and OnGuard.

Din pris er 1073 kr. Normalpris 1431 kr. 

Bestil dit sæt HER


AromaTouch Diffused kit: Støtte til følelsesmæssig velvære. Olierne du får er: doTERRA Balance, Lavender, Maleluca, OnGuard, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange and Peppermint. Sammen med  115 mL fractionated coconut oil and petal diffuser. 

Din 1849 dk. Normalpris 2218 dk.

Bestil HER

aromatherapy (1).png
HomeEssentials-1.png

Essential Aromatics Diffused kit: Sættet er fantastisk til at arbejde med støtte dig i at slippe sorg, vrede og tilgive. Det hjælper dig også med at motivere dig og finde passion, ro og glæde. Du får sætte sammen med en petal diffuser. Så du kan støtte både dit fysiske og psykiske velbefindende. I sætte får du olie landingerne: Cheer, Console, Forgive, Motivate, Passion and Peace.

Din pris 1998 kr.  Normalpris 2398 kr.

Læs mere HER

Daily Habits kit: DETOX KIT. Mærkbar og powerfuld udrensning. Du får Lifelong Vitality (LLV), TerraZyme (digestive enzymes), PB Assist (probiotics), DeepBlue rub og 5 æteriske olier: On Guard, Balance, Frankincense, Lemon, Lavender.

Din pris 2312 kr. Normalpris 3082 dk.

Læs mere HER

Cleanseandrestore-1.png
Du får du 25-55 % på alle essentielle olier og produkter ved at være medlem.

Når du investeret i et enrollment kit betaler vi for dit enrollment fee. Ellers er din investering 25 euro som du får en bog om æteriske olier for.

Du kan nemt melde dig ud af doTERRA igen, når du ikke ønsker at være medlem længere.

Vil du gerne modtage en gratis telefonsession med mig hvor jeg hjælper dig med at finde de helt rette olier til dig og din familie? 
Så send mig en besked på IG. Så finder vi en tid til dig.

Du fortjener at leve i alignment med nydelse & mærker effekten af den støtte naturens olier kan give dig