Search

At åbne op til Vølva & QUEEN-essens - Min rejse det sidste års tid

I løbet af det sidste år er der sket store forandringer i mit liv. Jeg mærkede i februar sidste år et kald til at melde mig til Sara Torvallbachs Vølva-uddannelse. Jeg stod umiddelbart et sted hvor jeg ikke lige kunne se, hvordan det økonomisk skulle kunne lade sig gøre. Jeg levede på det tidspunkt fuldt ud af min virksomhed ved at holde kakaoceremonier og sende ceremoniel kakao ud til alle der mærkede kaldet til det. Jeg var dybt taknemmelig over alt den støtte og at jeg ikke behøvede andre indkomstkilder for at kunne betale regninger, mad ovs. Da Vølva-uddannelsen så kom ind i billedet havde jeg meget modstand på den men mærkede på samme tid, at dette var vigtigt for min udvikling. Jeg anede ikke hvor pengene til uddannelsen skulle komme fra. Men mit sjælskald var tydeligt. Jeg kan huske hvordan jeg om natten før uddannelsen skulle starte i min drøm blev kaldet af en Vølva til at stå op og tage til uddannelsen (på det tidspunkt havde jeg endnu ikke sagt ja. Men gjorde det først kl. 8 om morgenen før uddannelsen startede kl 10.00).


I løbet af det sidste år under uddannelsen blev det tydeligere og tydeligere at jeg er Vølva. Om man kalder sig det ene eller andet, ser jeg ikke som så vigtigt for mig. Jeg ser min selv som en healer og energi-arbejder som arbejder fra det højeste lys. Jeg har i løbet af det sidste år åbnet op for gaver som jeg er født med. At kunne mærke og arbejde med energier under ceremonier og healinger. At kunne åbne portaler og se energiportaler til andre dimensioner og bringe energier hertil som vi har brug for. Jeg healer derudover med mine hænder og min stemme. Jeg holder naturligt space for andres processer. Her holder jeg rummet for energier og følelser som skal have plads så de kan transformeres til en klarhed, ro og accept. Det er det, som jeg kan som Vølva og måske flere gaver viser sig senere.


Ì efteråret var vi i Avalon med Vølva-uddannelsen. Et sted hvor det menes at der er en speciel energi og hvor det er nemmere at komme i kontakt med andre dimensioner. Det var tydeligt for mig at mærke og specielt her blev der åbnet for at jeg mærkede en "QUEEN-energi". En klar fornemmelse af at have været dronning i et tidligere liv og en klarhed om at den energi er vigtig at bringe frem hos kvinder nu. I ceremonier og under healinger kan jeg åbne portaler for lys, healing og overflods-energi, som er vigtigt for at træde ind i ens sande essens. Lige nu er der mange kvinder og mænd som er vigtige for at bringe mere balance på jorden. En balance mellem det feminine og det maskuline. Det er her at QUEEN-energien er vigtig fordi den kan hjælpe os med at åbne op for den støtte på alle planer, som vi brug for, for at skabe lige præcis det som vi er kommet på jorden for.


Jeg arbejder selv med QUEEN-energien meget i mit eget liv for tiden. Ved at nære min krop, sind og sjæl som meget som muligt. Jeg køber det som bringer mig nydelse, går i SPA, sidder i ceremonier og hvad end der ellers kalder mig. Og lige nu kalder Bali også. Bali har også en helt speciel, ren og fin energi så det giver mening at min sjæl ønsker jeg skal en tur derhen. Det føles som om der mennesker jeg skal møde som er vigtige for min udvikling nu.


Jeg ser vores QUEEN-energi og dyrkelsen af den, som en måde at bringe det feminine mere ind i vores liv. Vi har brug for det feminine nu efter at have levet på en jord hvor det i mange år er de maskuline energier som har fået plads. Med QUEEN-energien invitere vi nydelse, overflod og kærlighed ind. Så vi kan leve på den måde vi ønsker og have fuldt støtte på vores vej. Det er vigtig for at vi kan mærke os selv og ved hvad der er vores sandhed og vej i livet.


Lige nu er økonomisk støtte også vigtig for mig og derfor har jeg et job som hjælper hos en spastisk kvinde ved siden af at holde ceremonier og sende kakao ud. Det er vigtigt at vi mærker vi er støttet og kan gøre det vi ønsker. Der er en økonomisk frihed vigtig for mig lige nu. Jeg fornemmer umiddelbart ikke at jeg skal blive i jobbet i så lang tid mere. Jeg mærker et skrift er på vej. Og så er det jo bare at følge med den næste bølge når den kalder.


Tak for at læse med og høre lidt om min personlige rejse det sidste års tid.


I kærlighed,

Astaa
14 views

© 2020 by Astaa Munkholm - mail@astaa.dk

CVR: 38855603