Et liv i frihed & med dyb kontakt til nydelse

Jeg er en kvinde, ligesom dig. Jeg har tidligere levet et liv hvor jeg gjorde alt for at andre kunne lide mig. Jeg levede op til mange af samfundets forventninger som at tage en universitetsuddannelse som sociolog, få topkarakterer, kontorjobs og var i et langt forhold som ikke var godt for mig, fordi jeg troede man skulle være i et forhold for at være elsket og accepteret.

I midten af 20´erne lyttede jeg til min sjæls kald og startede min rejse med yoga, spirituelle uddannelser, tantra, retreats & behandlinger. Gennem denne 7 års selvudviklingsrejse healede jeg roden til mange af mine traumer omkring selvværd, mangel, afhængigheder, angst & frygt. I gennem smerten åbnede sig en dyb embodiment af nydelse, lethed & ro.
2021-06-16-112128744.jpg
2021-06-16-104207480.jpg
Jeg støtter kvinder i at åbne for dyb nydelse i deres krop, deres relationer og livssmission.

Min passion er at empower kvinder til at mærke deres feminine essens, så de føler sig frie og nyder livet på deres unikke måde. Jeg hjælper kvinder med at forstå hvem de er i deres sande essens. Det vil sige hvad deres livsmission er og heale de traumer og overbevisninger som holder dem tilbage fra udleve den.

Jeg viser dem hvordan det er muligt at leve i alignment med deres feminine essens og leve et liv hvor de let og nemt manifestere det som de ønsker sig, samtidig med at hjælpe andre på deres helt unikke måde - guidet af deres divine feminine essens. 
Kopi af Touch the moon (2).png