Et liv i frihed & med dyb kontakt til nydelse

Jeg er en kvinde, ligesom dig.
I mange år  gjorde alt for at andre kunne lide mig - bevidst & ubevidst. Jeg levede op til mange af samfundets forventninger som at tage en universitetsuddannelse som sociolog, få topkarakterer, kontorjobs & var i et langt forhold som ikke var godt for mig, fordi jeg troede man skulle være i et forhold for at være elsket & accepteret.

I midten af 20´erne lyttede jeg til min sjæls kald og startede min rejse med yoga, spirituelle uddannelser, tantra, retreats & behandlinger. Gennem denne 8 års selvudviklingsrejse healede jeg roden til mange af mine traumer omkring selvværd, mangel, afhængigheder, angst & frygt. I gennem smerten åbnede sig en dyb embodiment af nydelse, lethed & ro.

Jeg er nu i et kærligt conscious forhold, har en nærende hjem, skønne venner & deler min energi med verden igennem min business som jeg elsker!
2021-06-16-112128744.jpg
2021-06-16-104207480.jpg
Jeg støtter kvinder i at åbne for dyb nydelse i deres krop, deres relationer
& deres business. Sammen åbner vi til næste niveau af abundance igennem
healing, energiarbejde, samtaleterapi & traumeforløsning.

Min passion er at empower kvinder til at mærke deres feminine essens, så de føler sig frie & nyder livet på deres unikke måde. Jeg hjælper kvinder med at embody deres feminine essens & forbindelse sig til lethed, nydelse & ro. Så kan deres soul partner, drømmejob/business & nye nærende relationer lande i deres liv.

Sammen healer vi de traumer & overbevisninger som holder dem tilbage fra leve et liv hvor de følger deres unikke intuitive flow. Her findes nøglen
til at deres sande desires kan
ankomme i deres liv.

Jeg viser kvinder hvordan det er muligt at leve i alignment med deres feminine essens & leve et liv hvor de let & nemt manifesterer deres desires ind i
deres realitet.
Kopi af Touch the moon (2).png