FÅ QUEEN-MAILS SOM STØTTER DIG I AT TRÆDE FREM I LYSET & TILTRÆKKE DET DU ØNSKER DIG (MAX 2 GANGE OM MÅNEDEN) ❤️

  • Instagram
  • Facebook

CVR.: 38855603

© 2019 by Astaa

Ceremoniel kakao

Du skaber dit drømmeliv

Den ceremonielle kakao du får hos mig har en blid og feminin energi, som støtter dig i at komme i dyb kontakt med din intuition, din glæde og tage handling på dine drømme.

Kakaoen er 100 % økologisk & kommer fra den sjældne chriollo kakaobønne. Det er den fineste kvalitet på markedet & indeholder kun 100 % kakao. Den er forarbejdet ved mindre end 42 grader og derved bevares langt de fleste antioxidanter & mineraler. Kakaoen indeholder over 700 sunde mineraler & vitaminer blandt andet magnesium, serotonin og dopamin. Stoffer som påvirker vores lykkecentre i hjernen & får vores krop til at slappe af, så vi lettere kan mærke vores hjertets ønsker.

Ceremoniel kakao er for alle der ønsker at støtte sin healing og er klar til at åbne op for sine evner til at modtage vejledning fra sin sjæl & universet.

Denne hellige kakao er blevet brugt i tusindevis af år af

traditionelle samfund som ankaerne & mayaerne til at fordybe deres kontakt til det højeste lys og gode. De fysiske, psykiske & spirituelle effekter af kakaoen er vi nu blevet opmærksomme på i den vestlige del af verden.

Fordybelse, healing & tillid

Ceremoniel kakao har en blid og magisk energi, som støtter dig i at komme i dyb kontakt med din intuition, kreativitet & mærke det som er sandt for dig.

Kakaoen er 100 % økologisk & kommer fra den sjældne criollo kakaobønne. Det er den fineste kvalitet på markedet & indeholder kun 100 % kakao. Den er forarbejdet ved mindre end 42 grader og derved bevares langt de fleste antioxidanter & mineraler. Kakaoen indeholder over 700 sunde mineraler & vitaminer blandt andet magnesium, serotonin og dopamin. Stoffer som påvirker vores lykkecentre i hjernen & får vores krop til at slappe af, så vi lettere kan mærke vores hjertets ønsker.

Ceremoniel kakao er for alle der ønsker at støtte sin healing og er klar til at åbne op for sine evner til at modtage vejledning fra sin intuition, sin sjæl og universet.

Denne hellige kakao er blevet brugt i tusindvis af år af

traditionelle samfund som hos ankaerne & mayaerne til at fordybe deres kontakt til det højeste lys og gode. De fysiske, psykiske & spirituelle effekter af kakaoen er vi nu også blevet opmærksomme på i vores del af verden.

Din ceremonielle kakao sendes direkte med DAO som du kan afhente i din nærmeste kiosk når det passer dig bedst.

Ceremoniel kakao støtter dig i kontakten til din intuition, hjerteenergi & skaber flow i kroppen

200 g  ✴  250 kr

500 g  ✴  395 kr

1 kg    ✴  750 kr

Din ceremonielle kakao pakkes fint & kærligt ind og sendes til dig via DAO. Du kan afhente din pakke i din nærmeste pakkeshop/kiosk 3-6 dage efter du bestiller på siden her.

10 % af overskuddet fra kakaosalget

går direkte til Tree Sisters

Ceremoniel kakao til en servering

Ingredienser

30 g ceremoniel kakao

200 ml rismælk

1 tsk kokosolie

1/2 kanel

1/2 kardemomme

1/2 macapulver

Lidt cayaennepeber

Lidt himalayasalt

 

Fremgangsmåde

Kakaoen hakkes i mindre stykker. Kakaoen, rismælken og kokosolie varmes i en gryde. Blandingen tilsættes kokossukker og krydderierne. For at bevarer alle de sunde vitaminer og mineraler i kakaoen må den ikke koge. Når blandinger er opvarmet og kakaoen er smeltet, blendes blandingen med en stavblender. Hæld kakaoen op i din ynglingskop.

Forslag til ritual/ceremoni

Duft til kakaoen og mærk varmen fra koppen mellem dine hænder. Mærk indad og sæt gerne en intention med kakaoen. Eksempelvis at være nærværende i dag eller gøre det dit hjerte kalder på ❤️

Er det første gang du laver ceremoniel kakao? Så vil jeg anbefale at du drikke en halv kop først og ser hvordan kakaoen påvirker dig efter 20 minutter. Hvis du har det fint og din krop ønsker at drikke resten af kakaoen, kan du gøre det. Kakaoen påvirker os forskelligt og derfor skal du lige lære kakaoen at kende. Så du mærker effekten af ceremoniel kakao i din krop.

Kakaoen kan laves i mange variationer. Ønskes en stærkere effekt kan du bruge mere kakao (til ceremoni laver jeg eksempelvis 40 g kakao pr. person). Du kan tilsætte dine ynglingskrydderier, bruge honning/sukker eller andre typer plantemælk. Kakaoen kan også sagtens laves på vand, men bliver blot mindre cremet.

Har du nogle spørgsmål til kakaoen eller mig? Så skriv hjerteligt gerne til mig her

Den ceremonielle kakao du køber hos mig er dyrket under gode forhold for miljøet og de ansatte. Ingen træer er fældet for at få plads til kakaotræerne. De vokser i stedet i skyggen af junglens træer i Peru.