HANDELSBETINGELSER

Alle uddannelser, workshops, sessioner og online produkter er skabt og bliver leveret af:

DivineStar Business / Asta Aya Munkholm Bunch
CVR.: 38855603

Ved spørgsmål kontakt mig på:
mail@astaa.dk

Alle priser er i danske kroner med moms.

DU KAN BETALE MED:
Visa, Mastercard og Maestro - Ved uddannelser, forløb & retreats kan betales via bankoverførsel.


BETALINGSBETINGELSER VEDR. KØB AF ONLINE PRODUKTER:
Bemærk, at der ikke er nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb.
Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling.

BETALINGSBETINGELSER VEDR. KØB AF UDDANNELSE & RETREATS:

Ved køb af uddannelse & retreat er dit køb bindende og der er ingen fortrydelsesret.

Hvis du vælger at stoppe under uddannelse er du forpligtet til at betale for den fulde uddannelse.


EFTER KØB:
Efter udført køb af enten online produkter, workshops, uddannelse eller retreat vil du modtage en bekræftelse via din mail, med vedhæftet faktura på at købet er gennemført.

HVIS DER ER NOGET GALT MED TJENESTEYDELSEN
Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen, kan vi kontaktes på mail@astaa.dk
Du bedes med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.
Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

 

FORTRYDELSESRET

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af lydfiler, videoer, uddannelse, sessioner og forløb ikke omfattet fortrydelsesretten. Du er velkommen til at videreformidle din plads til en person i dit eget netværk, den må ikke videreformidles via Astas grupper.

Ønsker du alligevel at fortryde dit køb af online forløb, kan dette gøres før forløbet er opstartet og før du har fået adgang til materialet. I tilfælde af at du afmelder før adgang til bonusmateriale eller forløbets gruppe, bliver der trukket 20% for administrationsudgifter samt 20% for moms.

Ved online forløb kan pladsen ikke længere videreformidles, når du har modtaget materiale fra forløbet.

Ved sessioner gælder det, at skal sessionen rykkes, skal dette meldes indtil 48 timer før session. Herefter anses forløb som afholdt.

ØNSKE OM OPHØR AF FORLØB ELLER UDDANNELSE

Klient kan til hver tid ønske at opsige kontrakt, i så fald klienten ønsker samarbejdets ophør, gør “Lov om visse forbrugeraftaler § 18 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2” sig gældende, og klienten vil være forpligtiget til at betale fuld pris for forløbet. Såfremt klienten har forpligtet sig til ratebetalingen, er klient forpligtet til at betale aftalte rater ud. Såfremt klient har modtaget og deltaget i andre live forløb som bonus til køb og har fuldført dette, vil køber som minimum betale oprindelig fuld pris for de forløb, de har fuldgjort.


ANDRE SPØRGSMÅL
I tilfælde af andre spørgsmål, bedes du venligst kontakte mig på mail@astaa.dk

KLAGEADGANG
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til mig på mail@astaa.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

Forbrugerklagenævnet
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Tlf. 41 71 50 00
e-mail:kfst@kfst.dkhttps://www.forbrug.dk/Klagemuligheder/Forbrugerklagenaevnet/Klag-til- Forbrugerklagenaevnet

Disse handelsbetingelser er udarbejdet på baggrund af de gældende e-handelsregler (forbrugeraftaleloven) af 13. juni 2014.

PRIVAT POLITIK:
For at handle hos os og benytte vores onlineprodukter skal du oplyse dit navn og din email. Køber du fysiske produkter, skal du oplyse din adresse også. Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig din købskvittering samt evt. mail i forbindelse med dit købte produkt - og for at du i det hele taget kan få adgang til dit onlineprodukt og det space, der ofte følger med omkring produktet. Har du købt en fysisk vare, bruger vi desuden dine oplysninger til at sende dine varer til dig.
Vi videregiver eller deler aldrig dine personlige oplysninger med andre.

Når du har købt et produkt hos os, gemmer systemet automatisk dit navn og din mail (og evt. din adresse, hvis du har købt et fysisk produkt). Det er nødvendigt for at du fortsat kan have adgang til det space, hvori dit onlineprodukt ligger, men samtidig er det et krav af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

© 2020 -  mail@astaa.dk - CVR: 38855603