Hvad indeholder Moon Cacao?


Moon Cacao er 100 % økologisk & kommer fra den sjældne criollo kakaobønne. Den er forarbejdet ved mindre end 42 grader og derved bevares langt de fleste antioxidanter & mineraler. Kakaoen indeholder over 700 sunde mineraler & vitaminer blandt andet magnesium, serotonin og dopamin. Stoffer som påvirker vores lykkecentre i hjernen & får vores krop til at slappe af, så vi lettere kan mærke vores hjertets ønsker.
Hvad er forskellen på almindelig kakao & Moon Cacao?


Moon Cacao er ceremoniel kakao lavet af den sjældne bønne Criollo af 100 % kakao. Ceremoniel kakao af god kvalitet er svær at få i Danmark. Derfor er jeg meget beæret over at kunne dele denne smukke, lækre og højtviberende ceremonielle kakao med dig. Denne kakao er dyrket på en bæredygtig og kærlig måde i samarbejde med naturen af stammen af Ashaninka-folket i Satipo regionen i Peru. Moon Cacao er blid og rund i smagen. Energetisk renser og beskytter jeg kakaoen før den sendes ud. Du vil mærke den feminine og kærlige energi i kakaoen, når du nyder den hjemme ved dig.
Hvordan laver jeg en kop Moon Cacao?


Til en servering Ingredienser 30 g ceremoniel kakao 200 ml rismælk 1 tsk kokosolie 1/2 kanel 1/2 kardemomme 1/2 macapulver Lidt cayaennepeber Lidt himalayasalt Fremgangsmåde Kakaoen hakkes i mindre stykker. Kakaoen, rismælken og kokosolie varmes i en gryde. Blandingen tilsættes kokossukker og krydderierne. For at bevarer alle de sunde vitaminer og mineraler i kakaoen må den ikke koge. Når blandinger er opvarmet og kakaoen er smeltet, blendes blandingen med en stavblender. Hæld kakaoen op i din ynglingskop. Forslag til ritual/ceremoni Duft til kakaoen og mærk varmen fra koppen mellem dine hænder. Mærk indad og sæt gerne en intention med kakaoen. Eksempelvis at være nærværende i dag eller gøre det dit hjerte kalder på ❤️
Hvordan mærkes det at drikke Moon Cacao?


Moon Cacao er ceremoniel kakao af højeste kvalitet. Den gør det muligt for dig at kontakte din sjæl, fordybe dit flow i kroppen og være dybt i kontakt med dine følelser. De fleste oplever at der sker en eller flere af følgende effekter af kakaoen: - Kontakt til dine inderste følelser - Øget energi - Øget flow i kroppen - Dybere meditation - Større kreativitet - Bedre fordøjelse - Åbner kontakten til hjertet - Øget kontakt til andre og naturen - Øget sexlyst
Kan alle drikke Moon Cacao?


Moon Cacao er en fantastisk superfood som langt de fleste vil have stor gavn af at drikke. Hvis du er gravid, på antidepressiv medicin eller har forhøjet bloktryk skal du altid drikke halv dosis som er 10-15 gram. Er du i tvivl, så spørg altid din læge.