Klar til at invitere mere abundance ind?

Olierne kom ind i mit liv for ca. 3 år siden. De har været en vild katylisator for min udvikling. Uden dem ville jeg ikke været nået så langt i mit liv og min business som jeg er nu. De har hjulpet mig med at heale dybe sår af lavt selvværd, usikkerhed & allervigtigst har de åbnet mig for at forstå og mærke abundance i mig selv. Så jeg nemmere kan gå min sande vej & manifestere det som jeg ønsker.

2021-04-30-045708255.jpg

"Jeg står for klarhed og ærlighed i min sjæls essens og derfor kan jeg 100 % stå indenfor olierne og den forandring jeg ser de skaber hos mig og mine klienter" - Asta Aya

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er udtræk fra planter. Alle olierne har forskellige healende egenskaber og områder, hvor de kan støtte dig, dine følelser og dit helbred

– helt naturligt, økologisk & bæredygtigt.

Doterra_2018Collection_TT-47.jpg
Kopi af Touch the moon (4).png

Bring nemt og let naturlige olier &

produkter ind i dit liv

doTERRAs olier er kvalitetssikrede

0042.jpg

doTERRAs olier gennemgår en meget dybdegående sikkerhedskontrol for at sikre dig den bedste kvalitet.

Stikprøver har vist at 80% af alle æteriske olier på markedet er urene. Enten fordi man fortynder dem eller fordi der er spor af giftstoffer eller sprøjtemidler.

Når man skal bruge olierne som healing & støtte til varing forandring er det altafgørende for ens effekt, at den enkelte olie har præcis den kemiske profil, som den ‘er født med’. Hvis olierne fortyndes eller blandes med giftstoffer bliver de reduceret til duft/parfume og har altså ikke samme effekt på kroppen som rene essentielle olier har.

doTERRA leverer verdens mest testede og derfor dokumenteret mest reneste essentielle olierne i verden.

 

Kvalitetrapporter på alle flasker findes på www.sourcetoyou.com

Sådan bruger jeg doTERRA olierne & kosttilskud

FØLELSER

Jeg bruger dagligt olierne. Jeg vågner op og mærker hvilken olie, som ønsker at arbejde med mig i dag. Det kan for eksempel være olien Bergamot som støtter mig i at mærke selvtillid & elske mig selv. Eller olieblandingen Forgive, hvis der sorg i mig som jeg gerne vil forløse.

diffuser-with-lavender.jpg
Horizontal_Frank Neroli Flat Lay_Meredith Ewenson.JPG

ENERGI

Rene essentielle olier har den højeste energi på jorden så de er perfekte til energiarbejde.

Jeg bruger olierne som feminine energy mentor for at sikre en ren & alignt energi når jeg arbejder med mine klienter. Vi bruger dem sammen på retreats, i kakao ceremonier og under healinger for at støtte deres proces.

IMG_3437-69975.jpg

SUNDHED

doTERRA laver nogen super lækre kosttilskud til at støtte en sund & nærende krop. 

 

1-2 gange om året bruger jeg doTERRAs detoxsæt til at give min krop en god udrensning. Derudover tager jeg løbende  kosttilskudene LLV som indeholde alle essentielle olier, vitaminer & omega3 som vores krop har brug for. De støtter mine celler, organer, fordøjelse & vitalitet. 

Network marketing

IMG_3090.JPG

doTERRA er Network Marketing. I starten havde jeg selv meget modstand på modellen og det tog tid før jeg forstod at forretningsmodellen i doTERRA er meget givende både for medlemmere og byggere (som er det jeg er).

Der er mange der har modstand på Network Marketing fordi de fejlagtigt tror det er et pyramidespil, og størstedelen kender ikke forskellen på disse to ting. Og fordi de tror man er bundet til at købe for et bestemt beløb hver måned. DET ER DU IKKE.

Jeg kan stå 100% inde for Network Marketing-modellen fra doTERRA, som bygger på fællesskab, at støtte hinanden & mange bonusser til både medlemmer og byggere. 

doTERRA er en virksomhed er selvejet & som giver videre i stor stil. Både til medlemmere & til mennesker hele verden over som har brug for støtte. Det gør de gennem organisationen HEALING HANDS.

"Du fortjener at bringe højtviberende og nærende olier ind i dit liv. På den måde forbedres din velvære, din sundhed & din evne til at leve dit drømmeliv. Alt er energi og essentielle olier har den højeste energi på jorden. De hjælper dig med fysiske, psykiske & følelsesmæssige udfordringer"

Crystals-Oils-1.jpg