Essentielle olier til healing & støtte

Disse smukke og skønne 100 % rene essentielle olier støtter dig både fysisk, emotionelt, mentalt og spirituelt.


På samme tid er de healende & skaber forandring i vores celler. Deres virkning og effekt taler for sig selv.

Olierne støtter os i at vibere med en højere energi, 
hvilket er smart – idet at dét, vi vibrerer med indeni, er dét vi skaber og tiltrækker udenom os.

 

"Jeg står for klarhed og ærlighed i min sjæls essens og derfor kan jeg 100 % stå indenfor disse olier og den forandring jeg ser de skaber hos mig og mine klienter hver eneste dag" - Asta Aya

Hvad er essentielle olier?

Essentielle olier er udtræk fra planter. Alle olierne har forskellige healende egenskaber og områder, hvor de kan støtte dig, dine følelser og dit helbred – helt naturligt.

Bring nemt og let naturlige olier &

produkter ind i dit liv

doTERRAs olier er kvalitetssikrede

doTERRAs olier gennemgår en meget dybdegående sikkerhedskontrol for at sikre dig den bedste kvalitet.

Stikprøver har vist at 80% af alle æteriske olier på markedet er urene. Enten fordi man fortynder dem eller fordi der er spor af giftstoffer eller sprøjtemidler.

Når man skal bruge olierne som healing & støtte til varing forandring er det altafgørende for ens effekt, at den enkelte olie har præcis den kemiske profil, som den ‘er født med’. Hvis olierne fortyndes eller blandes med giftstoffer bliver de reduceret til duft/parfume og har altså ikke samme effekt på kroppen som rene essentielle olier har.

doTERRA leverer verdens mest testede og derfor dokumenteret mest reneste essentielle olierne i verden.

 

Kvalitetrapporter på alle flasker findes på www.sourcetoyou.com

SÅDAN BRUGER JEG DOTERRA

FØLELSER

Der er en olie til enhver følelse. Olierne går direkte op i det limbiske system, når der duftes til dem, der er vores følelseshjerne, og arbejder derfra med at heale og skabe den balance som vores krop, sin og sjæl søger.

 

Jeg bruger olierne til at skabe balance & ro i mit nervesystem. Jeg bruger dagligt olierne til at støtte mine følelsmæssige processer og give plads til hele mig.

ENERGI

Rene essentielle olier har den højeste energi på jorden.

Jeg bruger olierne som feminine priestess for at sikre en ren & alignt energi når jeg arbejder med klienter & hjælper dem med at slippe energier som ikke længere gavner dem.

Jeg anbefaler klienter at bruge olierne som støtte i processer, forløsning, clearing og transformation

SUNDHED

doTERRA laver en række støttende produkter til vores sundhed - indre & ydre.

Dagligt bruger jeg olier Geranium, lavendel & tea tree olie til ansigtspleje og ro

Hver dag tager jeg deres kosttilskud LLV som indeholde alle essentielle olier, vitaminer & omega3 som vores krop har brug for. De støtter mine celler, organer, fordøjelse & vitalitet. 

Network marketing

IMG_3090.JPG

doTERRA er Network Marketing. I starten havde jeg selv meget modstand på modellen og det tog tid før jeg forstod at forretningsmodellen i doTERRA er meget givende både for medlemmere og byggere (som er det jeg er).

Der er mange der har modstand på Network Marketing fordi de fejlagtigt tror det er et pyramidespil, og størstedelen kender ikke forskellen på disse to ting. Og fordi de tror man er bundet til at købe for et bestemt beløb hver måned. DET ER DU IKKE.

Jeg kan stå 100% inde for Network Marketing-modellen fra doTERRA, som bygger på fællesskab, at støtte hinanden & mange bonusser til både medlemmer og byggere. 

doTERRA er en virksomhed er selvejet & som giver videre i stor stil. Både til medlemmere & til mennesker hele verden over som har brug for støtte. Det gør de gennem organisationen HEALING HANDS.

"Du fortjener at bringe højtviberende og nærende olier ind i dit liv. På den måde forbedres din velvære, din sundhed & din evne til at leve dit drømmeliv. Alt er energi og essentielle olier har den højeste energi på jorden"