Med den nye måde at leve, modtage og give på

Jeg giver kun det allerbedste til min krop. Det er produkter som støtter mit velbefindende, giver den næring og ny energi. Jeg lever i frihed, glæde og nydelse hver dag. Det samme ønsker jeg for dig.

Derfor er jeg ambassadør for doTERRA hvor jeg hjælper med at sprede viden om højtviberende healende æteriske olier og produkter til kvinder, mænd og familier. DoTERRA støtter livsforandrende projekter i hele verden og bringer samtidig højkvalitets æteriske olier og produkter ind i vores hjem hver måned.

Med æteriske olier af bedste kvalitet højner du din energi. Med olierne bringer du overflod, kærlighed og naturens apotek ind i dit hjem. Du sparer 25-55 % på både olier og deres mange andre fantastiske produkter når du melder dig ind.

Du får dit eget unikke link til doTERRA. Del dit link med venner, familie og klienter. På den måde hjælper du med at sprede budskabet, bringe naturlige healingsprodukter ud i verden og du modtager procenter af det de køber.

Du bringer dyb forandring til din egen personlige rejse med æteriske olier. De booster din energi på celleniveau og de får nervesystemet til at slappe af. Samtidigt skaber du en positiv forandring i dit eget hjem, for din familie og støtter livsforandrende projekt i udviklingslande.

Mit dybeste ønske er at alle mennesker lever et liv i frihed med ro i sjælen, nydelse og glæde.

Ved at være en del af mit team får du gratis mentoring i at skabe din egen bæredygtige virksomhed og mulighed for at få en fast indkomst så du kan dele dit lys i verden og samtidig være økonomisk støttet.
 

Du bliver en en del af et højtviberende fællesskab gennem vores facebookgruppe, online møder og live events. Her modtager du gratis viden om hvordan du bruger olierne til at højne din energi og give dig selv og din familie et sundhedsboost hver dag.

 

Du kan også tage skridtet videre og connecte med ligesindede spirituelle entreprenører, som driver forretning fra hjertet. Her lærer du hvordan du gør doTERRA til en ekstra indkomstkilde for dig. Du bliver en del af et kærligt og hjertevarmende team hvor vi sammen holder healende events, støtter hinandens udvikling og giver plads til nye ideer.

Motivate Encouraging Blend 5mL,

Cheer Uplifting Blend 5mL

Passion Inspiring Blend 5mL

Forgive Renewing Blend 5mL

Console Comforting Blend 5mL

Peace Reassuring Blend 5mL

Petal Diffuser

1. Åben din personlige konto med doTERRA

2. Vælg dit enrollment kit

Ovenfor ser du to af de enrollment kits du kan vælge. Der er flere at vælge imellem (dem kan du se ved at klikke på linket nedenfor).

Du vælger det kit og de olier som du bedst kan lide.

Afspil videoen ved at klikke på den

Lemon Essential Oil 5mL   Lavender Essential Oil 5mL

Peppermint Essential Oil 5mL  Tea Tree Essential Oil 5mL

Oregano Essential Oil 5ml    Frankincense Essential Oil 5mL

Deep Blue Soothing Blend 5mL   Breathe Respiratory Blend 5mL

On Guard Protective Blend 5mL    DigestZen Digestive Blend 5mL

(Diffuser ikke inkluderet men anbefales at købe ved siden af)

Ved at melde dig ind her får du 25-55 % på alle æteriske olier og produkter

Når du har meldt dig ind via linket ovenfor får du en personlig mail fra mig, hvor jeg blandt andet inviterer dig til vores højtviberende facebook-gruppe og vores næste møde så du få en varm og kærlig velkomst ind i vores fællesskab.

Du kan også mødes med mig (hjemme hos mig eller online) hvor vi finder de rette olier til dig og får al den information om teamet du har brug for.

Send en mail til mig på mail@astaa.dk. Så finder vi en tid til dig.

Det vil glæde mig meget at dele doTERRA eventyret med dig.

Kærligst Astaa

© 2020 by Astaa Munkholm - mail@astaa.dk

CVR: 38855603