Jeg er Vølva (født sådan og trænet til det). Vølvaer er de nordiske shamaner og det menes at Vølvaer var de første shamaner på jorden. Jeg er Vølva fordi det er i min generation og derfor har jeg gaver med mig som clairvoyant. En Vølva er tæt forbundet med naturen, arbejder med energier & kan bringe støtte fra andre dimensioner til mennesker og jorden.

Under en clairvoyance kan jeg mærke hvor der sidder energi fast i dit energifelt som har brug for at slippe. Det kan være fra episoder af i dit liv hvor mennesker har sendt meget negativ energi i din retning eller du selv har gået igennem en svær periode.

 

De energier kan sætte sig fast i vores energifelt og påvirke os den dag i dag. Langt de fleste af os har sådanne energier siddende hvis vores energifelt ikke er renset. Hvis du ofte føler dig træt, tynget eller har svært ved at finde motivation kan dette være årsagen.

Derudover arbejder vi med det som er aktuelt i dit liv. Eksempelvis det du mærker lyst til at invitere mere ind i dit liv. Det kan være abundance, mod, afslapning eller noget helt andet. Her får jeg støtte fra andre dimensioner og åbner portaler for at lys og healing trænger ind i dit energifelt.

 

Den energi der sad fast i dit energifelt bliver skiftet ud med ny healende og givende energi som støtter dig i livet nu. På den måde kan du lettere manifestere det liv som du ønsker dig.

© 2020 by Astaa Munkholm - mail@astaa.dk

CVR: 38855603