FÅ QUEEN-MAILS SOM STØTTER DIG I AT TRÆDE FREM I LYSET & TILTRÆKKE DET DU ØNSKER DIG (MAX 2 GANGE OM MÅNEDEN) ❤️

  • Instagram
  • Facebook

CVR.: 38855603

© 2019 by Astaa

Jeg støtter kvinder i at træde frem i lyset. For at vores ønsker og drømme kan blive til virkelighed, må vi heale det som står i vejen.
Som kvinder kan vi have blokeringer fra dette liv eller som er blevet tillært os gennem generationer, som gør vi underbevidst ikke ser os selv som værdige eller gode nok til at modtage præcis det som vores hjerte ønsker.
Du har mulighed for at slippe blokeringer og træde fuldt frem i din sande energi. Herfra kan du tiltrække og skabe præcis det liv du drømmer om.
Det kræver at du giver dig selv lov til at træde ind i energier af overflod, kærlighed og støtte. Det hjælper jeg kvinder med gennem 1:1 sessioner, Queen ceremonies & Queen Retreats.

Jeg er en kanal for det højeste lys og højeste gode. Når du deltager i en session eller en kakaoceremoni hos mig åbnes healingsportaler. Jeg åbner for en kærlig, effektiv og ærlig energi, der gør det muligt for dig at mærke din intuition og din sandhed. Herfra får du støtte til at slippe gamle energier og overbevisninger der ikke støtter dig i overflod og kærlighed. Så vil du igen føle dig elsket, set og guidet.

Jeg er Vølva & healer. En Vølva er en nordisk medicinkvinde, som bliver kaldet til at steppe ind i den rolle, som hun er født ind i. En Vølva healer & støtter andre i at leve fra kærlighed og lys. Hver Vølva har deres personlige evner og healer på hendes personlige måde. Jeg kan åbne portaler for healing og får beskeder fra det højeste lys og højeste gode.

Jeg er derudover uddannet mindfulness instruktør, yogalærer & sociolog. Jeg har deltaget i utallige retreats & kurser indenfor tantra, meditation, yoga & andet der har fanget min interesse. Skriv gerne til mig hvis du har spørgsmål til mig eller min rejse. Du kan kontakte mig lige her.

Jeg tilbyder nu 1:1 sessioner hvor du modtager vejledning og healing fra det højeste lys og højeste gode.
Kontakt mig her for mere info.