FÅ QUEEN-MAILS SOM STØTTER DIG I AT TRÆDE FREM I LYSET & TILTRÆKKE DET DU ØNSKER DIG (MAX 2 GANGE OM MÅNEDEN) ❤️

  • Instagram
  • Facebook

CVR.: 38855603

© 2019 by Astaa

Liv deler...

Jeg havde en fantastisk oplevelse med ene-session med Astaa. Sessionen foregik via Skype. Jeg var lidt spændt på, hvordan det online format ville fungere, men blev positivt overrasket over, hvor nært det føltes - Astaa nåede helt ind i min egen stue. Jeg kom til sessionen med ønsket om, at kunne mærke min indre intuition og mit hjerte tydeligere. Astaa guidede mig igennem en blid meditation, hvor jeg følte jeg fik tydelig kontakt med mit indre og åbnet mit hjerte. Astaa stillede nænsomt spørgsmål til mig og sammen fandt vi nogle gode redskaber, som jeg kan bruge i fremtiden. Astaa skabte rammerne for, at jeg kunne komme dybere ind i mig selv og finde svar der. Jeg har siden kunne bruge oplevelselsen i mine egne meditationer.

Liv Damgaard - Århus - www.hjerte-magi.dk

Louise deler...

Jeg vil sige tak for en rigtig dejlig oplevelse til kakaoceremonien❤️ Dit blide dejlige væsen mærkes meget tydeligt under ceremonien. Under meditationerne guider du på en utrolig dejlig og tryg måde. Din stemme er simpelthen så dejlig rolig, hvilket smittede af på hele stemningen. Som i øvrigt var helt særlig. Jeg elsker kakaoceremonier fordi det åbner op på en helt anden måde end når jeg drikker det alene. Der kommer så meget frem. Enten ting der har behov for at blive forløst eller dybe tanker – særligt i forhold til min business 😍 Veje jeg skal gå. Tak for en rigtig skøn oplevelse 🙏

Louise Sejer - Valby - www.louisesejer.dk

Fillipa deler...

Jeg var til en kakao ceremoni hos en kvinde som hedder Astaa og det var i tre timer i et smukt lokale på Christianshavn. Det var tre timer hvor jeg bare kunne give fuldstændig slip i selskab sammen med nogle skønne kvinder og snakke åbent om hvordan man havde det lige nu og her, det var super rart at kunne få lov til at føle det og omfavne sig selv der hvor man var samt at mærke at man ikke var alene.

 

Jeg oplevede også at mærke den vildeste grounding og en dyb, dyb ro i hele mit nervesystem hvilket gjorde jeg kom fuldstændig ud af mit hoved og ned i min krop og det er en præstation i sig selv for mit vedkommende lige nu!. Det der så skete under selve meditationen var at der faldt en masse indsigter og svar ned til mig som jeg gjorde jeg kunne forberede mig bedre på de valg som jeg står og skal til at træffe på de næste skridt på min rejse.

Det som Astaa udsender og man mærker meget tydeligt er hendes rolige energi der får en helt ned på jorden og videre ud i kroppen. Hendes evne er at skabe et trygt og roligt rum hvor man kan være fuldstændig sig selv, og det gav mig rigtig meget. Og så er hendes kakao er sindsygt lækker, jeg anbefaler max at tage med til hendes cacao ceremonier hvis du vil gøre noget godt for dig selv og dit nervesystem.

Fillipa Johansson - København

Kristina deler...

Det var min første kakao ceremoni og mit første møde med Astaa og begge dele var helt fantastiske. Efter de 3 timer den smukke ceremoni varede, gik jeg derfra med en ro og mere klarhed omkring, hvad jeg ønsker i mit liv. Jeg følte mig tryg fra start til slut og nød virkelig den magiske musik, meditationerne og selvfølgelig kakaoen. Jeg kan kun på det varmeste anbefale alle at deltage i en kakaoceremoni med Astaa. Jeg siger endnu engang tak for en dejlig aften og håber at kunne deltage næste gang ❤️😍

Kristina - København

Hale deler....

Jeg havde brug for hjælp til at komme i balance. Mit hjerte gjorde ondt. Og jeg søgte hjælp hos dig. Jeg er åben for healing, men har lukket mit hjerte i langt tid til kærligheden til mig selv og til mødet med kærlighedens energier. Og gøre det unikke spring til min højere selv. Det kræver mod at bede om hjælp. Jeg fik den hjælp til min vej hos Astaa, som er et fantastisk hjertemenneske og meget mere. Jeg er så imponeret af at mærke energien i mig og i mit hjerte efter jeg har været hos dig.
Tusind tak for hjælpen og energierne.

Hale Yasin - København