Mød Astaa

Clairvoyant & holistisk sociolog

Jeg holder rummet for at kvinder & mænd kan følge deres hjertets kald og heale alt der står i vejen.

Vi har alle muligheden for at leve et liv i overflod, kærlighed og magi. Derfor elsker jeg at skabe rum og energisk plads til at invitere det ind. Jeg åbner energiske portaler for at healing, overflod og kærlighed kan komme til dig.

Til mine events, ceremonier og 1:1 sessioner deler kvinder deres dybeste ønsker og dybeste sorger. Alt kommer op for at de tør mærke deres ønsker og aktivt vælge at bringe det ind i deres liv.

 

Vi kan alle manifestere det vi ønsker, hvis vi tør mærke den frygt og de blokeringer som står i vejen. Og derefter gå efter vores hjertes drømme. Kvinder giver slip på gamle energier, følelser og overbevisninger i det rum, jeg skaber og holder. De kommer hjem til deres kerne og træder fuldt ind i deres energi. Ejer deres energi hvilket er nødvendigt for at sand overflod kan blive en del af deres liv.

Du skal være hjerteligt velkommen til at gøre det samme. Det vil være mig en ære at guide dig ind

i din sande energi så du kan leve det liv, som du drømmer om.

Velkommen, kære

"Jeg ønsker at se alle kvinder leve et liv i overflod, kærlig og dybt støttet. Det gør det muligt for kvinder at dele deres unikke gaver og være de sande QUEENS som jorden har brug for nu. Du er vigtig og dybt elsket med alt du er og mærker"

I

Sådan startede min

rejse...

Som barn følte jeg mig aldrig helt normal. Selvom det ironisk set var mit højeste ønske at være det. Jeg følte mig altid forkert og udenfor. Og det manifesterede sig i mit liv igen og igen. Specielt i mine teenagerår og i gymnasiet. Oplevelser og mit forhold til andre efterlod mig med en følelse af at være forkert, grim og misforstået.

Da gymnasiet endelig var ovre flyttede jeg til Californien. Det var starten på mange år med rejser rundt i verden. Her følte jeg mig mere fri og det at være anderledes var mere normalt.

Frihed og at leve mit liv på mine egne betingelser blev en af mine kerneværdier.

At åbne mig for mine sande evner

Som 24-årig blev jeg opmærksom på at jeg kunne andet end de fleste. Jeg kunne nemlig heale med mine hænder og holde rummet for at dybe følelser kunne transformere sig hos kvinder og mænd.

Efter mange år med dybe transformationer i mit eget liv og dybt sjælsarbejde tilbyder jeg nu at hjælpe andre på deres rejse.

Sidste år blev jeg inviteret ind i den shamanske verden og mine healende evner som Vølva blev åbnet og genskabt. Her blev jeg også opmærksom på mine evner til at åbne portaler til andre dimensioner. Her bringer jeg den healing og de koder igennem, som sjælen har brug for.

Jeg er uddannet meditationslærer, yogalærer & sociolog. Mine ceremonier, 1:1 sessioner og retreats bliver holdt online og i København.

© 2020 by Astaa Munkholm - mail@astaa.dk

CVR: 38855603